Federació

Estàs a

Compartir en   Whatsapp compartir Facebook compartir Twitter compartir Twitter compartir


La FBME

La Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, està integrada per clubs esportius, esportistes, técnics, jutges i àrbitres dedicats a la pràctica i promoció dels esports de muntanya i escalada en totes i cadascuna de les seves modalitats i manifestacions dins del territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

L'Escola Balear d'Activitats per Muntanya

L'Escola Balear d'Alta Muntanya (EBAM), és l'òrgan docent de la FBME amb competència exclusiva, dins l'àmbit de la CAIB, en la formació de tècnics de les modalitas esmentades. A més té la finalitat, entre d´altres, d´impartir els coneixements tècnics als esportistes (siguin o no membres de la FBME) en matèria de muntanyisme i escalada.Els comitès tècnics tenen per objectiu la documentació, recerca, divulgació i regulació de les modalitats pròpies de la FBME, abans esmentades.

Els comitès tècnics de la FBME

Els comitès de la FBME son els òrgans per millorar i promocionar l'esport de la muntanya a tots els interessats i gestionar àrees mes concretes. Els comitès que actualment estan en funcionament son:

Modalitats esportives pròpies de las FBME

Són activitats esportives pròpies de la FBME les següents: les excursions i travesses per baixa, mitja i alta muntanya, el descens de barrancs, l'alpinisme, l'esquí de muntanya, les raquetes de neu, el senderisme, l'escalada (clàssica en roca, esportiva, de competició i escalada en gel) i tota prova o competició o acte esportiu relacionat amb les modalitats anteriors.

La Junta Directiva de la FBME

La Junta Directiva és l'òrgan col.legiat de gestió i govern de la FBME. En l'actualitat està format per un jove equip presidit per Xisco Colom, que té per objectius el foment del muntanyisme infantil i juvenil, la dinamització de la gestió de la FBME, apropant-la més a l'afiliat, i convertir la federació en una eina eficaç de servei al federat. Estatuts
  • Estatuts