Jornada Promoció Marxa Nòrdica Competitiva SA MILANA (Alaró) i link al

Estàs a

Compartir en   Whatsapp compartir Facebook compartir Twitter compartir Twitter compartir


Enguany encetam la 4a edició de Copa de Balears i també el segon de Copa i Rànquing FEDME en Marxa Nòrdica, i veient la força que aquest nou esport ha entrat en competicions oficials, tant a l’àmbit autonòmic, com a l’estatal, ens agradaria poder mostrar la nostra feina, i explicar el funcionament de les curses, així com la tècnica i el Reglament, per tal d’obrir algunes inquietuds als curiosos, o fins i tot a iniciar-se dins aquest esport.

Enguany comptam amb una prova de Rànquing FEDME a Alaró el pròxim  dia 3 de Novembre, que també ha estat elegida com a Campionat de Balears de Marxa Nòrdica, a més tendrem l’oportunitat de participar al Campionat d’Espanya Individual de Marxa Nòrdica que se celebrarà a Cala Agulla dia 13 d’octubre.

També com a novetat dins les proves de FEDME es farà el I Campionat de Clubs a Valladolid, pels que estiguin federats FEDME, podran participar en aquesta prova a una única cursa.

Per això ens agradaria que ens acompanyéssiu a una petita sessió on els membres de Sa Milana de Marxa Nòrdica, vos mostrarem i contarem les experiències dins aquest esport, esperant que algú es vulgui iniciar a la marxa nòrdica.

Farem un taller el pròxim dia 24 de Febrer a les 18:00 H, a la Sala de Plens de L’ajuntament d’Alaró, i comptam amb la vostra presència.

Animeu-vos!!!

http://www.fbmweb.com/docs/1517235057.pdf