Jornada de voluntariat a la finca d' Ariant - Pollença

Estàs a

Compartir en   Whatsapp compartir Facebook compartir Twitter compartir Twitter compartir


Hola a tots i totes,

Vos feim arribar una nova convocatòria de voluntariat a Ariant. Serà el proper dissabte dia 28 d’octubre. Com habitualment, es faran tasques agrícoles com manteniment de les pastures naturals per a les ovelles i s’arreglaran alguns esbaldrecs de paret seca, a més de millorar alguns punts del vallat anti-cabres per evitar que entrin a menjar-se els conreus de ferratge per ovelles.

Quedem a les 9:00 h a la rotonda de Pollença a LLuc, per pujar tothom cap a la finca, on arribaríem un poc abans de les 10 h. Primer ens aturarem a berenar un poc del que vos oferirem des de la FVSM. Després farem una explicació de les tasques que es duran a terme. Es faran unes 3 hores de feina, de manera que entre les 13:30 i les 14 h acabarem i ens prepararem per compartir l’estona de dinar entre tots i totes.

 

Ens agradaria molt que fessiu difusió entre els vostres contactes que puguin estar interessats a participar.

 

Vos esperem per passar un dia divertit en un entorn meravellós. La vostra ajuda compta!

mes informacio

http://www.fvsm.eu/2017/10/la-fvsm-abre-ariant-a-una-nueva-jornada-de-voluntariado-el-28-de-octubre/?lang=ca

 

Salutacions,

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Hola a todos y todas,

 

Os hacemos llegar una nueva convocatoria de voluntariado en Ariant. Será el próximo sábado día 28 de octubre. Como es habitual, se harán tareas agrícolas como mantenimiento de los pastos naturales para las ovejas y se arreglarán algunos derrumbes de pared seca, además de mejorar algunos puntos del vallado anti-cabras para evitar que entren a comerse los cultivos de forraje para ovejas.

 

Quedamos a las 9:00 h en la rotonda de Pollença a Lluc, para subir todo el mundo a la finca, donde llegaríamos un poco antes de las 10 h. Primero nos detendremos a merendar un poco de lo que os ofreceremos desde la FVSM. Luego haremos una explicación de las tareas que se llevarán a cabo. Se realizarán unas 3 horas de trabajo, de manera que entre las 13:30 y las 14 h terminaremos y nos prepararemos para compartir el rato de comer entre todos y todas.

Nos gustaría mucho que hicierais difusión entre vuestros contactos que puedan estar interesados en participar.

 

Os esperamos para pasar un día divertido en un entorno maravilloso. Vuestra ayuda cuenta!

 

 

Saludos,

FVSM - Fundación Vida Silvestre Mediterránea

BVCF - Black Vulture Conservation Foundation

Miembros del ICTIB - Impulsors de la Custodia del Territori a les Illes Balears

 

 

 

LOGO FVSM