EBAM, Escola Balear d'activitats per muntanya

Estàs a

Compartir en   Whatsapp compartir Facebook compartir Twitter compartir Twitter compartir


EBAM, Escola Balear d'activitats per muntanya

Horari de secretaria de l’EBAM

Dilluns i Dimecres de 18:30 a 20,30 h. Casal de federacions Avda. Uruguai s/n – Palma Arena 07010 Palma.

infoebam@gmail.com Telèfon: 971 759 459 Formes de pagament dels cursos de l’EBAM

L’abonament dels cursos que ofereix l’escola s’han de fer mitjançant transferència o ingrés a l’entitat bancària de SA NOSTRA-BMN 0487 2011 70 2000006032. Indicant el vostre nom i al concepte: el curs al que estigueu interessats a assistir.

Règim especial de Muntanya i Escalada

La formació reglada de règim especial de muntanya i escalada, en els seus nivell 1 i nivells 2 de mitja muntanya, barrancs i escalada, s’imparteixen al CTEIB (Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears) amb la seva seu situada al Poliesportiu Prínceps d’Espanya al C/ Gremi Forners nº 4, 07009, Palma Telèfon: 971 432 551 E-mail: iescteib.org.

Els requisits per poder accedir a aquests estudis són els següents: titulació acadèmica ESO o equivalent, ser major d’edat i estar en possessió del certificat de superació de la prova d’accés.

L’EBAM organitza i coordina el bloc específic d’aquests cursos.

Borsí TÈCNICS

Tots aquells tècnics de muntanyisme de 1er o 2on nivell que estigueu interessats en formar part del borsí de l’escola, podeu passar a registrar-vos en horari d'oficina a l'EBAM. Cal que dugueu el certificat que vos acredita com a tècnics i el vostre currículum.

Targes de TÈCNIC ESPORTIU i TÈCNIC EBAM

Els tècnics esportius en barrancs i mitja muntanya i els instructors voluntaris podeu disposar d’una credencial federativa, coberta amb una assegurança de responsabilitat civil i una assegurança per a totes les activitats que desenvolupa l’EBAM. L’adquisició d’aquesta tarja suposarà un cost addicional de 20 € sobre la quota de federat que haurà de ser abonat al compte bancari de l’escola a dalt mencionat.

Propers cursos

No hi ha cursos programats

Animau-vos. podeu demanar més informació a: Escola Balear d´Activitats de Muntanya Edifici del Palma Arena 07010 PALMA DE MALLORCA Telf: 971 759 459 Dilluns i Dimecres de 18:30 a 21h. i Divendres de 10 a 13h. infoebam@gmail.com